Our history

”Hos Stæhr Marine Engineering er kunderne ikke til for os – vi er til for kunden. Det betyder, at kunden vil føle en tryg hånd i ryggen, og kan læne sig tilbage og stole på, at kompetente og professionelle medarbejdere løser opgaven. Vi sætter en ære i at løse opgaven til tiden og til aftalt pris, og vi bestræber os på at være fleksible og aldrig nogensinde slippe kvaliteten af syne.”

Firmaet er stiftet af Direktør Carsten Heilesen Stæhr. Han er født og opvokset i Frederikshavn, har saltvand i årene og brænder for skibsbranchen.

Direktør Carsten Heilesen Stæhr ved, om nogen, hvordan en virksomhed bygges op og ledes til succes, hans ekspertise indenfor salg og lederskab udgør en mærkbar forskel både i kunderelationer og den interne personalepleje.


Carsten er den fødte entreprenør. Han er typen, der slet ikke kan lade være med at sætte ting i gang. Faktisk begyndte han allerede som 10-årig med at sælge aviser, så det entreprenante ligger ham i blodet. Han er desuden vild med motorer, som han har arbejdet med i mere end 25 år, deraf 12 år som rejsemontør.

Han har slået sine folder på værfter rundt omkring i verden, og tilmed været selvstændig af flere omgange, bl.a. i Norge, hvor bundhavari og svejsning var blandt hans specialer. Carsten klarer alle motorer og udfører alle former for svejsninger med et formidabelt overblik, og er vellidt blandt medarbejderne, fordi han ikke er bleg for selv at springe i kedeldragten, hvis der er behov for det. Han har desuden etableret Stæhr Telecom, som udfører anlæg til mobil- og telemaster og nu også er kabelentreprenør. Et firma der har ry for, at jobbet er i orden i første hug – og altid til tiden.


Carstens motto er: ”Hvis du kan klare livet ombord på et skib, kan du klar hvad som helst.”

Nyheder

28
AUG
Så er vores nye hjemmeside i luften.  Herfra kan du holde dig ajour med vore services, kontakte os direkte med forespørgsler og i det hele taget...


Kontaktform

Ønsker du hurtig kontakt kan du enten ringe til os direkte eller du kan bruge vores kontaktform for hurtig respons på din forespørgsel.

Stæhr Marine Engineering A/S

Havnepladsen 12

9900 Frederikshavn

Denmark


Telefon: +45 96 14 70 00

Mail: info@staehr-sme.dk

Udarbejdet af JN Computer