Vision og mission

Professionel og effektiv


Stæhr Marine Engineering leverer kvalitet til tiden - til aftalt pris. Alle virksomhedens medarbejdere brænder for deres fag, og kundefokus, kvalitet og trivsel på jobbet er temaer, der vægtes højest i dagligdagen.


Vi vil være ”best in class” i Danmark og Norden. Måden vi vil opnå dette mål er ved at adskille os fra konkurrenterne ved at være 100% fokuseret på kunden og aldrig svigte med at levere kvalitet til aftalt tid og pris.


Derudover er det vores mission at tiltrække de bedste og mest kvalificerede medarbejdere i branchen, ved at tilbyde dem fair personalegoder, fair lønninger og muligheden for at få indflydelse på virksomhedens vækst og strategi. Vi vil vores medarbejdere det bedste, og vi forventer til gengæld ansvarsbevidsthed, kvalitetsbevidsthed og en særdeles høj kundeservice.

Nyheder

28
AUG
Så er vores nye hjemmeside i luften.  Herfra kan du holde dig ajour med vore services, kontakte os direkte med forespørgsler og i det hele taget...


Kontaktform

Ønsker du hurtig kontakt kan du enten ringe til os direkte eller du kan bruge vores kontaktform for hurtig respons på din forespørgsel.

Stæhr Marine Engineering A/S

Havnepladsen 12

9900 Frederikshavn

Denmark


Telefon: +45 96 14 70 00

Mail: info@staehr-sme.dk

Udarbejdet af JN Computer