Projektledelse

Hos os findes der ikke problemer – kun opgaver

Vi er til for kundernes skyld og kundernes opgaver er til for at blive løst. Det gælder uanset om der er tale om dokning, et skib der skal klasses eller skifte ejer. Vi er stolte af at have et fantastisk samarbejde med en lang række dygtige firmaer, og på baggrund af dette samarbejde, er vi i stand til at tilbyde vores kunder en komplet løsning – med kun én kontaktperson. Det giver kunden tryghed og sparer tid, fordi han altid kun skal ringe til ét nummer for at få et svar. Som en ekstra bonus kan vi brillere med at være tilgængelige for kunden 24/7.

Med baggrund i stor ekspertise og lang erfaring leverer vi kvalitet til tiden og til aftalt pris – gerne som medsejlads. Det eneste vi har brug for at vide fra kunden er hvor og hvornår skibet lægger til kaj, og hvornår det skal sejle igen.

Vi klarer alt – selv en knækket tand

”En lørdag nat ringer vores telefon. I den anden ende er en fortvivlet styrmand, der har knækket en fortand og skal til søs søndag formiddag. Gode råd er dyre og vi tænker, så det knager, indtil vi husker, at vi da har privatnummeret på en tandlæge, som vi fluks ringer op og aftaler en tid til styrmanden søndag morgen. Tandskaden bliver udbedret inden afgang, hvor styrmanden kan stå ved roret og igen smile til verden.”

Service udover det sædvanlige

”Et rederi er i knibe. Deres Inspektør er gået ned med stress, og de har to skibe til dokning. Vi lægger låg på panikken ved at foreslå, at han overtager inspektørens rolle i en periode. Det betyder, at dokningen bliver vel overstået, og at inspektøren efter nogen tid langsomt kan vende tilbage til jobbet et par timer om dagen, mens Vi klarer resten. Senere er Inspektøren parat til at trappe op, indtil han er kommet helt på fode og igen kan varetage sit arbejde på fuld tid.”


Nyheder

28
AUG
Så er vores nye hjemmeside i luften.  Herfra kan du holde dig ajour med vore services, kontakte os direkte med forespørgsler og i det hele taget...


Kontaktform

Ønsker du hurtig kontakt kan du enten ringe til os direkte eller du kan bruge vores kontaktform for hurtig respons på din forespørgsel.

Stæhr Marine Engineering A/S

Havnepladsen 12

9900 Frederikshavn

Denmark


Telefon: +45 96 14 70 00

Mail: info@staehr-sme.dk

Udarbejdet af JN Computer